RegioBank

Wij zijn RegioBank

Wat uw wensen ook zijn: bij RegioBank vindt u precies de oplossing op het gebied van sparen, betalen of hypotheken die bij u past. Stuk voor stuk aantrekkelijke, duidelijke producten met gunstige voorwaarden.

Wil je ook een bank in de buurt?

Stap over naar onze RegioBank!

  • Open een betaal- en spaarrekening
  • Maak gebruik van onze overstapservice 
  • Uw bank dichtbij

Zilvervloot en JongWijs: de perfecte combinatie voor jouw kind

  • Met Zilvervloot Sparen en JongWijs regel je het in één keer goed voor jouw kind
  • Met Zilvervloot Sparen spaar je een mooi startkapitaal voor jouw (klein)kind bij elkaar en krijg je een riante rente
  • Je krijgt een bonus van 0,1 tot 1%!
  • De JongWijs rekening is voor jouw kind zelf

Kom 'm bij ons afsluiten

U kunt bij ons terecht voor

U profiteert van het gemak van een veelzijdige rekening. Zo kunt u eenvoudig en snel uw betalingen regelen via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app.

Overzicht betalen

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Laat uw geld groeien op de wijzie die bij uw situatie past. Met de goede voorwaarden die RegioBank u biedt.

Overzicht sparen

Bij RegioBank heeft u een hypotheek op maat. U kunt kiezen uit verschillende soorten hypotheken met aantrekkelijke hypotheekrentes.

Overzicht hypotheken

Nadenken over later? Wij willen graag met u kijken wat u kunt doen om te zorgen dat u van uw oude dag kunt genieten.

Overzicht aanvullend pensioen

Waar kunt u wel wat geld voor gebruiken? Om uw dromen mogelijk te maken, is het handig om geld achter de hand te hebben. Beleggen is een manier om uw geld te laten groeien.

Overzicht beleggen

Of u nu een eigen winkel heeft, een adviesbureau of bestuurder bent van een stichting of vereniging. RegioBank helpt ook zakelijke klanten.

Overzicht zakelijk bankieren
Vragen over onze RegioBank diensten? Bel gerust naar 079 - 316 9341.

Persoonlijke aandacht

Het is een vertrouwde manier van bankieren: bij ons bent u welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, de deur staat voor u open. En of u nu een nieuwe bankpas nodig heeft of wilt praten over een hypotheek: wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Met ruim 500 zelfstandig adviseurs is RegioBank actief door heel Nederland en zit er altijd een RegioBank kantoor bij u in de buurt. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders is RegioBank in 2019 verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2017.

Gemakkelijk overstappen met onze Overstapservice

De Overstapservice is een initiatief van alle banken in Nederland. Wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kunt u de Overstapservice gebruiken. Deze service regelt allerlei zaken voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso's voortaan van uw nieuwe betaalrekening worden afgeschreven. Bekijk de film over onze overstapservice.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.